Gastenboek

Schrijf hier iets in ons gastenboek!


 Naam *
 E-mail
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
1 + 7=

(8)
(8) Lidwine
11 mei 2018

Vandaag heerlijk genoten op uw terras van een lekker biertje met een paar borrelhapjes erbij. Verrassend. Uw terras is een pareltje op Laar.
Bedankt voor de gastvrijheid!

(7) Nellie van Bolderen
16 mei 2017

We hebben met veel smaak de verjaardag van Peter gevierd met 8 personen. Compliment voor de heerlijke gerechten en iedereen heeft genoten; als laatste het restaurant verlaten. De keuze binnen het menu was voor iedereen top en voldoende.
We komen hier zeker van de zomer terug op het terras !

(6) Vos
7 mei 2017

Vandaag voor het eerst bij Twee gegeten. Bij alle gangen ruime keuze. Het eten was prima. Vriendelijke bediening.
Een minpuntje: als bij het dessert voor het kaasplankje wordt gekozen blijkt (achteraf) niet de 3 gangen menu-prijs van toepassing. Oftewel een toeslag van € 7,50 .

(5) Fam. Hanssen
1 januari 2017

Wij zijn al een aantal keren gast geweest in restaurant Twee en dat bevalt steeds heel goed. Voor Tweede Kerstdag 2016 hebben we dan ook het Kerstmenu - afhaalmenu besteld bij Twee. Het was een fantastisch Kerstmenu dat thuis door (de volwassenen) van ons gezin smaakvol is verorberd. Door het stickersysteem was duidelijk hoe elke gang (5 gangen) geserveerd en eventueel opgewarmd moest worden. Bedankt!

(4) Martin
13 september 2016

Vorige week heerlijk gegeten. Een leuke sfeer en een prima kaart. Komen zeker nog eens terug.

(3) Wilhelmien Knapen
8 juni 2016

Vanavond hebben Jan en ik gegeten in dit restaurant. Wat een heerlijke ervaring. Zo'n warm welkom en overheerlijk eten. Nooit eerder aten wij zo'n voortreffelijk klaargemaakte tonijn! Ook al het andere eten was verrukkelijk. Een aanrader voor iedereen die van kwaliteit houdt! Dank je wel Eric en Esther.

(2) Coelen
14 februari 2016

Wij hebben gisteravond genoten bij restaurant Twee. Door de gezellige sfeer, spontane gastvrouw Esther en het heerlijke eten hebben we een hele fijne avond gehad. We komen zeker terug !!

(1) de Waal
26 september 2015

Hallo,

Gisteren aangenaam kennis gemaakt met restaurant "Twee".
Ons eerste bezoek maar zeker niet het laatste. Het eten was voortreffelijk. De bediening was zeer vriendelijk en professioneel. Het restaurant is ruim van opzet zodat je niet bij je buren op tafel zit. Dit geeft rust.... We hadden voor het verrassing menu gekozen. Een aantal gerechten hadden een verrassende combinatie van smaken die echt iets toevoegde en eens anders waren dan anders.

Al met al een prima kennismaking, die er voor heeft gezorgd dat we zeker terug zullen gaan. We hebben heerlijk gegeten en een prima ambiance.

Dank voor de geweldige avond.

Ton en Marian de Waal